zum zum


dimarts, 25 de setembre del 2007

UN, DOS, TRES...PSICOBLOC!!!

Sembla que treballi a Renfe, però al final ho he aconseguit, encara que hem falta acabar la part del material bàsic, però demà toca donar-li molt al ratolí!

Aquí els protas!

Núria...just Núria















Jarda the Gorila














Simon the Jumpy man














Ivan the Monkey


















Tenim la guia a la mà ( "PSsicobloc Mallorca" de Miquel Riera, és molt completa i bona, mostran-te les zones de psicobloc, esportiva i búlder de l'illa major, a més de ser bilingüe esp./eng., indicar-te com aproximar-te a cada zona i bons consells). Som damunt un penyasegat, tots quatre observant "es pontàs". Baixem i nadem fins a l'illot, fem alguna temptativa per la part exterior i l'únic que aconseguim és tallar-nos les mans peus per l'erosionada roca a tocar de mar.

Mirem a l'interior. Via "Pontàs"(projecte de 9b de Chris Sharma), fantàstica i impossible... de moment.

D'aquí vam anar vagarejant per les cales i caletes de l'est de l'illa. Era fàcil reconeixe'ns, tres nois alts amb una noia que ens fèia de xófer dins un minúscul cotxe de lloguer, carregats amb material d'escalar (per tambè fer esportiva), una tenda de campanya que no vam fer servir, ja que a les platjes si veia una vista esplèndida de la lluna plena que ens va tocar, i per donar un toc de color a l'aborrit gris metàl·lic del cotxe, vam coronar aquest amb una bonica barca inflable de 2m de llargada, i de color groc.











Heu fet mai un solo? jo tampoc diria a la majoria. Però si vols sentir alguna cosa semblant a l'escalada més pura, la que és roca i tu, tu i la roca, l aque comences amb guerra i acabes amb amor, la que estàs SOL, llavors prova el psicobloc. Si vols disfutar de Sol, platja, sorra per tot el teu cos, dels amics, de la cervesa, la lluna i les estrelles, llavors prova el psicobloc.






Pel Szymon van ser 5 dies, pel Jarda i la Núria 7 i per a mi 6. Però dies de que?... dies de beure i veure, dies de pa amb tonyina a tothora, dies de nudisme, dies guerra i pau, dies de natura, dies de Sol i Lluna, dies de sorra, de mar, de roca, d'aire, de foc, foc interior! d'escalada, de psicobloc! de viure, viure, viure, viure la vida! no oloreu ja la sal?mmm...ahhh...mmm...





coses no tant interessants ( o no):

1er dia- dormideta a la fantàstica terrassa de l'aeroport de Mallorca.










2n dia- "es Pontàs".

3er dia- " Cova del Diable" primers intents seriosets.














4rt dia- "Cala Barquès" la meca del psicobloc! hi havia gent que portava 3 setmanes visquent-hi.




5è dia- "Cala Barquès" i despedida d'en Szimon, encara tè moltes fotos que ens ha d'enviar!
6è dia- "Cala Ferrera" poc ambient d'escalada, tant per la cala com per nosaltres.
7è dia- "Cala Magraner" (esportiva) i " Cala Barquès", despedida de jo mateix.
8è dia- "Port Sóller" esportiva per rematar la feina i marxar l'últim contingent.

material bàsic!

Banyador o biquini

1 comentari:

Helena ha dit...

per fi les tant esperades fotos!!!
Fins i tot em fa mal veure el que em vaig perdre (tot i que per una bona causa)
Ostres, a la pròxima he de venir.