zum zum


dimarts, 10 de juliol del 2007

inicis

Amb campament base a Sant Boi de Llobregat (concretament a casa del Xavi i la Cristina) vaig començar a tastar i assaborir el dolç gust de l'escalada, parlo com si fes anys i no fa ni dos mesos! El cas és que el plan del cap de setmana era fer l'Aneto, però el temps no apuntava gaire bè i el Xavi hem va dir que no hi anirien, però que si volia baixar a escalar, i jo ni per un moment m'ho vaig pensar i pam! de peus a la galleda! Ja havia fet una mica de bulder i roco, però sempre sol i hem faltava una mica algú que m'ensenyès quatre coses. Així que amb tot el meu material d'escalada, uns peus de gat i la bosseta d'escalada cap a Sant Boi.
Ens va fer un bon dia encara que amb alguna goteta d'aigua, però bó. Molta gent, bè de fet un parell de famílies. Bon ambient, gent maca.
o volia escriure les sensacions de l'escalada, però és que no se com fer-ho, o és que avui no és un dia prou inspirat, només dirè que la llibertat que sento escalant no l'havia sentit mai i fins i tot i somnio. Ja per últim gràcies al Xavi, Cristina, Jordi, Ivan...i tots els altres noms que no recordo per la seva hospitalitat. I per aquí unes quantes fotos del dia i també d'altres sortides fetes fins ara.

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Hola Ivan. Benvingut al meravellós mon de la muntanya i dels blogs. Pel que puc veure a les fotos i pel que m’expliques per telèfon no pares d’escalar o caminar, estàs fet un yonqui de la muntanya. Hem de tornar a quedar, ens truquem. Fins molt aviat!!

PGB ha dit...

benvingut al mon blogger, "monstre" :)

el poder d'atraccio de l'escalada es brutal... tots hem passat per aqui. Segur que fins hi tot vas per casa o pel carrer i t'agafes als "cantos" :P (jo almenys ho feia i encara ho faig! :P)

jaumeplanellpiqueras ha dit...

L'escalada enganxa! benvingut al club.